background

Aktuelnosti u savezu

VIROVITICA -KRAJ PRIJE POČETKA

Poštovane članice i cijenjeni uzgajivači,

neki možda se već i pitaju zašto Savez ranije nije objavio da se otkazuje Europska izložba balkanskih rasa u Virovitici.
Ja ću u tom pogledu nastojati biti skroman i reći jednu možda i oštru riječ : "ZAŠTO POZIVATI NEKOGA AKO NE ŽELIŠ DA TI DOĐE?"
Mi smo oštro kritikovali francuze za propuste u Metz-u , ali ne treba biti ni manja kritika upućena našim dragim kolegama iz Hrvatske, jer su dopustili da se pripremamo, da sanjamo, da se radujemo titulama Europskog šampiona , ali to je nažalost sve u vodu palo , a sve je bila kriva tzv. PTIČIJA GRIPA.
Neka ta ptičija gripa ostane i jedini krivac za još jedan uspjeh naših izlagača i našeg Saveza, nećemo dalje tražiti krivce za ovaj veliki promašaj i mi ćemo morati ponovno ustati još jači i krenuti dalje, nije nas porazio Metz , pa tako neće ni Virovitica.

Ipak mi želimo, kao dobre kolege da naši susjedi skupe snagu i hrabrost i vrlo brzo se prihvate novog izazova ove ogromne izlagačke manifestacije , te ovaj put se nadamo da neće biti nikakvih prepreka.

VIROVITICA JE OTKAZANA, a mi ćemo se posvetiti sada našim ljubimcima i izleći još kvalitetnije egzemplare, koji će nas učiniti Europskim šampionom i bez europske izložbe.

Vaš Savez za uzgoj i zaštitu sitnih životinja u BiH

 

 
BOŽIĆNA ČESTITKA -PRAVOSLAVNI BOŽIĆ
Savez za uzgoj i zaštitu sitnih životinja u BiH želi svim vjernicima i uzgajivačima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH i širom svijeta lijepo i duhom ispunjeno badnje veče , sretan , čestit i blagoslovljen Božić da ga provedu u zdravlju , miru , veselju i blagostanju sa svojim najmilijima.

SRETAN BOŽIĆ

 

 Fotografija Sanela Dedica.

 

 

 
NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Savez za uzgoj i zaštitu sitnih životinja u BiH želi svim uzgajivačima u BiH i širom svijeta sretnu i uspješnu novu godinu , da je provedu u zdravlju , miru veselju i blagostanju sa svojim najmilijima, uz puno uspjeha u predstojećoj izložbenoj sezoni , sa željom da preovladava kvalitet , a ne kvantitet.

SRETNA NOVA I USPJEŠNA 2017 GODINA

Vaš Savez za uzgoj i zaštitu sitnih životinja u BiH

Fotografija Sanela Dedica.