background

Aktuelnosti u savezu

VAŽNA OBAVIJEST - NARUDŽBA PRSTENOVA ZA 2016 GODINU

Poštovani ,

kako smo Vas dan ranije upoznali, rok za dostavljanje redovne narudžbe za prstenove je pomjeren do 15.07.2015 godine.
Molimo sva Udruženja , članice Saveza BiH, da pažljivo i detaljno obrade pomenute narudžbe do predviđenog roka kako bi se potrebni prstenovi naručili na vrijeme i u potrebnim količinama. Veoma važno je da se obrati pažnja na količinu prstenova koja će se poručiti , jer prema odluci UO

NEĆE SE VRŠITI POSLIJE REDOVNE NARUDŽBE NAKNADNA NARUDŽBA PRSTENOVA ZA 2016 GDINU.

Molimo legitimne predstavnike svih Udruženja da svoje članove obavijeste o ovoj odluci kako bi njihovi članovi dobro razmotrili svoju narudžbu u količinskom smislu.

Za dodatne informacije po ovom pitanju, možete se obratiti na telefon sekretar Saveza BiH Dedić Sanela na broj 061-072-267 ili na mail adresu : info@bihgolub.com.

Vaš Savez za uzgoj i zaštitu sitnih životinja u BiH

 
NARUDŽBA PRSTENOVA ZA 2016 GODINU-PRODUŽENJE ROKA

NARUDŽBA PRSTENOVA ZA 2016 GODINU

Poštovani,

ovim putem obavještavamo sva Udruženja, članice Saveza BiH, da je donešena odluka da se pomjeri krajnji rok za NARUDŽBU PRSTENOVA ZA 2016 GODINU do 15.07.2015 godine i do ovog roka sva Udruženja su dužna da dostave svoje narudžbe na propisanim obrascima koje su dobili uz novine Uzgajivač. Sve narudžbe koje pristignu na adresu Saveza BiH poslije gore navedenog roka neće biti uzete u razmatranje.
Uplata prstenova se vrši prilikom slanja narudžbe na adresu Saveza BiH , bez odgađanja. Molimo sva Udruženja da ispoštuju ove odluke , kako bi se prstenovi mogli naručiti i izdati svima u zadanom roku , a Udruženja koja imaju zaostale obaveze prema Savezu BiH se mole da iste izmire , inače neće moći naručiti prstenove.
Za sva dodatana pitanja možete se obratiti na e-mail: info@bihgolub.com ili sekretaru Saveza BiH Dedić Sanelu na broj 061-072-267.

VAŠ SAVEZ ZA UZGOJ I ZAŠTITU SITNIH ŽIVOTINJA U BiH

 
RAMAZANSKA ČESTITKA

Svim uzgajivačima u Bosni i Hercegovini i širom svijeta , islamske vjeroispovijesti, želimo da čestitamo Ramazan , da ga isposte u saburu , zdravlju , sreći , ljubavi i blagostanju u krugu svojih najmilijih riječima RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Vaš Savez za uzgoj i zaštitu sitnih životinja u BiH